Store fordele for dig hvis vi hjælper med at importere

Vi sparer dig for en formue på bilens pris. Når den leveres i din carport med danske nummerplader efter 2-3 uger, har vi allerede installeret din egen oplader, så du kan lade op bekvemt og billigt.
Se vores biler på Bilbasen her

Skræddersyet totalløsning

Det eneste du selv skal gøre, er at tage en beslutning om hvilken bil du vil importere. Det betyder du kan koncentrere dig om det sjove, og overlade alt bøvlet til os.

Du kan sparre med os om mulighederne udefra dine ønsker. Så finder og præsenterer vi forskellige alternative biler, som du har mulighed for at købe til en fordelagtig pris leveret med danske nummerplader. En anden mulighed er at du har fundet en bil, som du vil have vores hjælp til at få hjem. En sidste mulighed er at du køber en af de EU-biler vi har prissat med danske priser og som vi sælger for vores udenlandske samarbejdspartnere.

Bilerne er let brugte. Typisk 6-9 mdr. og har kørt 6-9.000 km. Det forskelligt fra bil til bil hvor meget du kan spare ift. til en tilsvarende bil leveret i Danmark. Men for alle biler gælder at de potentielle besparelser er så store, at du bør undersøge det nærmere.

Udvælgelse af bil

Selv om du selv har fundet den perfekte bil på fx en tysk hjemmeside, er der ingen garanti for at du kan købe bilen. Måske vil forhandleren ikke tillade eksport og måske er bilen allerede solgt. Og selv når du har en aftale med forhandleren, skal der stadig udføres mange opgaver inden bilen er indregistreret i Danmark.

Overlad opgaverne til os og få tryghed i processen i samarbejde med vores tysk- og engelsktalende eksperter, der har handlet biler professionelt i Europa i mange år.

Måske vil du bare gerne have vores hjælp til at forhandle med sælgeren og sikre at formalia er i orden, inden du selv henter bilen hjem? Kontakt os, så finder vi ud af at skræddersy en løsning til dit behov!

Kontakt os uforpligtende med dine ønsker om import af el- eller hybrid-bil

*: Typisk besparelse ved import af 6-9 mdr. gammel bil medregnet omkostninger til import og registrering i forhold til dansk nypris.